Asiakaspalaute fengshui konsultaatio yritystilaan


Fengshui työtilaan 29.3.2022

Olen LogoArt-taideterapiaohjaaja, ja fengshui-konsultaatio tehtiin yritykseni toimitilaan.

Muutostavoitteinani oli mm. löytää uutta ja laajentaa työni sisältöä. Sujuvuutta ja helppoutta monessa eri asiassa sekä tietysti toimeentulon varmuutta.

Jo energiapuhdistus toi yllättäviä asioita esiin, esim. peilini ja senkkini suhteen. Nämä vaikuttivat vahvasti koko prosessiini.

Sain ohjeita ja tietoa, miten työtila olisi hyvä järjestää ja mitä elementtejä lisätä.

Aloitin tekemällä pieniä muutoksia, mutta yhtä-äkkiä olinkin järjestellyt, ajatus mukana, koko työtilan. Rahaa käytin n.50 €, muutoin sain tehtyä muutokset jo olemassa olevilla kalusteilla, tarvikkeilla ja esineillä.

Puhuttiin siitä, mitä muutosten tekeminen voi aiheuttaa, jos tekee kaikki kertaheitolla (joskus muutos voi olla todella suuri, mahdollisesti raskaskin), ja minä tilanteeseeni kyllästyneenä päätin ottaa riskin ja tehdä kaikki tarvittavat muutokset muutaman päivän sisällä! Luotin myös intuitiooni. Energia tuntui työhuoneessani heti paremmalta. Asiakkaanikin huomasivat myönteisen muutoksen.

Tunsin kivaa jännitystä, että mitä alkaakaan tapahtua, kun palikoita siirtelee tietyllä aikomuksella.

Suvulta perityn senkin ja sen edustamien asioiden kanssa tein paljon työtä, se liittyi vanhaan ylisukupolviseen perittyyn traumaan. Ajoittain tämä prosessi oli hyvin kivulias ja raskas, mutta olin nyt valmis käymään sen läpi. Vaikutus oli valtava.

Todella merkittävää oli myös ratkaisu, jonka sain selvitettyä pitkään jatkuneen jahkailuni ammattini, työni ja yritykseni suhteen. Näistä tulokset tapahtuivat hyvin lyhyessä ajassa.

Lopputulemana päätin jatkaa rakkaan LogoArtin parissa. Päätin myös jatkaa LogoArt-kouluttajan opintoja. Olin aiemmin päässyt työskentelemään lavastusassistenttina, josta nautin ja halusin päästä tekemään sitä lisää. Ja uskokaa tai älkää, aloitan elokuussa 2022 uuden sarjan kuvauksissa lavastusassistenttina!

Lisäksi pääsen ohjaamaan LogoArt- kurssilaisia.

Fengshui todella toimii. Aivan kuten LogoArt-opettajani sanoo: muutoksen voi tehdä joko sisältä ulos tai ulkoa sisäänpäin. Aion hyödyntää fengshuita jatkossakin sekä konsulttia käyttämällä, että myös itse tekemällä sen mitä ymmärrän.

ISO kiitos Leilalle 😊!

Tanja Kariluoto, LogoArt-taideterapiaohjaaja  

15.6.2022

💫


Asiakaspalaute: Feng shui konsultaatio yritykseen ja yksityispihaan


Otin Saniaispolun Leilaan yhteyttä kun halusimme fengshuit tarkistettavaksi, sekä hoitohuoneella, että kesämökillä. Hoitohuoneen energiaan toivottiin selkeyttä, hyviä hoitoja ja lisää asiakkaita. Tilaan tehdyt muutokset toteutettiin uudelleensijoittamalla kalusteita ja tauluja. Yksi uusi spesiaalitaulu hankittiin tilaan. Mielenkiintoisesti positiiviset muutokset rupesivat tapahtumaan jo ennen kuin huone oli saatu valmiiksi. Tilaan on hyvä tulla ja siellä on hyvä tehdä töitä.
Kesämökkitontti on iso ja siellä on useampia rakennuksia. Alue on kolmen sukupolven käytössä. Fengshuin myötä haluttiin nähdä miten eri elementit jakautuvat tontilla. Tontin reunamille on vuosien saatossa kertynyt erilaista "roinaa ja rojua", mitä fengshuin myötä lähdettiin työstämään. Oli mukava huomata, miten yhden alueen työstäminen yhdisti perheitä enemmän ja yhdessä luotiin ideoita jatkosta. Yhdessä nurkassa esim. silmänruokaa hälventävänä tekijänä olleita puunrunkoja siirrettiin toisaalle ötökkä-kerrostalo-kommuuniksi ja näin muutoksia saatiin kätevästi kahden eri elementin alueelle ja vielä hyötykäyttäen vanhaa. Projekti jatkuu kesällä 2020.
Leilalta saatujen "karttojen" ja ohjeiden myötä oli helppo miettiä ja ideoida miten lähteä toteuttamaan muutoksia. Muutokset on mahdollista ja helppo tehdä jo olemassa olevin tarveainein eli mitään isoja investointeja ei tarvita muutosten tekemiseen.
Suosittelen lämpimästi, kiitos Leila! <3

Tmi Vivere

Johanna Häkkinen


Vihersuunnittelu tai puutarhaneuvonta

Rivitalon pihan uusi elämä


Alkutilanne

Rivitalon rinnepiha, johon kaivattiin ryhtiä ja jotain kaunista katseltavaa, sekä pieni tasanne tuoleille. Toiveena oli myös saada puupionit kukoistamaan.


Valoisaa rinnepihaa rytmitettiin reunuskivillä rajaten. Luotiin kaarevia muotoja ja porrastetut istutusalueet, joten kasteluvesi ei enää valunut pois. Asukkaat olivat käteviä käsistään ja toteuttivat kaiken tyylikkääästi itse.


Valaistus kruunasi näkymän.  Pihan alareunaan,  aidan viereen, johon polku päättyy tulee vielä pieni vesiaihe. Ruukkuistutuksilla saadaan vaihtelua tarpeen mukaan.

(kuvat yllä) 

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita